Udruženje kardiologa Srbije SRB ENG
 
 
 
 
 

Dnevni Izveštaj 03.03.2015.

dr Marko Banović

dr Marko Banović

The last day of congress also brought very dynamic and vivid sessions, together with plenty of new information given by lecturers. The sessions were very visited and with great enthusiasm from both, lectures and the crowd. Similar to first two days of congress, the today’s selected lectures represented the most compelling topics of relevance to a broad array of clinical practitioners

Procitaj dalje

dr Jelena Gavrilović

dr Jelena Gavrilović

Poštovane kolege, velika mi je čast i zadovoljstvo da kao predstavnik KCB "Bežanijska Kosa" učestvujem u svojstvu reporter na prvom kongresu Kardiovaskularnog Imidžinga Srbije koji se održava od 01-03.03.2015. godine u hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu.

Procitaj dalje

Dnevni Izveštaj 02.03.2015.

dr Dijana Đikić

dr Dijana Đikić

Drugi dan kongresa počeo je kliničkim seminarom o višestrukim valvularnim srčanim manama u kojoj je bilo reči da ehokardiografska interpretacija uobičajenim parametrima za procenu srčanih mana može biti izazov kada se radi o višestrukim valvularnim manama. Sesiju je pocela Prof. M Krotin i

Procitaj dalje

dr Olga Petrović

dr Olga Petrović

Zadovoljstvo mi je da vam prenesem utiske i saznanja sa sesije koju je drugog drana Prvog kongresa kardiovaskularnog imidžinga u Srbiji u popodnevnim časovima održao tim za transplantaciju srca i mehaničku cirkulatornu potporu Kliničkog centra Srbije.

Procitaj dalje

dr Gordana Krljanac

dr Gordana Krljanac

Ja sam reporter i želela bih da sa vama podelim najaktuelnije vesti drugog dana Kongresa Kardiovaskularnog imidžinga Srbije koji se održava u Beogradu u Hotelu „Crown Plaza“ od 1-3. Marta 2015 godine.

Procitaj dalje

Dnevni Izveštaj 01.03.2015.

dr Ivana Jovanović

Ivana Jovanović

I am delighted to share with You the first officially reviewed highlights of cardiovascular Imaging of Serbia 2015 which is being held in Belgrade Crown Plaza Hotel, March 1-3, 2015.

Procitaj dalje

dr Ivana Rakočević

dr Ivana Rakočević

Kao prvo volela bih da ukažem na čast i zadovoljstvo da sam jedan od reportera Prvog kongresa Kardiovaskularnog Imidžinga Srbije 2015 godine.

Procitaj dalje